EN

Aarsleff Oy – sukituksen ammattilainen

Aarsleff Oy urakoi putkistojen saneerauksia aukikaivamattomin, No-Dig-menetelmin. Toimitamme ratkaisuja putkistoihin, joiden saneerauksen tavoitteena on korjata vaurioitunut putki, pidentää putken käyttöikää, kasvattaa kapasiteettia tai parantaa putkiston käyttötarkoitusta.

Jo vuodesta 1993 olemme toteuttaneet suomalaisten kuntien ja kaupunkien viemärisaneerausurakoita. Asiakaskuntaan kuuluvat myös teollisuuslaitokset sekä erilaiset kiinteistöt.

Vuosittain sukittamamme putkistojen pituus on 25-35 km.

Aarsleff sukkasujutusputket valmistetaan mittojen mukaisesti Aarsleffin ISO sertifioidulla tehtaalla Tanskassa. Valmistusmäärä on yli 1000 kilometriä vuodessa. Aarsleff -sujutusputken valmistuksella ja asennuksella on ISO 9001 ja ISO 14001 standardit.

Aarsleff on ainoa eurooppalainen valmistaja/urakoitsija, joka asentaa itse valmistamansa sukkasujutusputket.

 

 

Aarsleff-konserni – olemme valmistajia, asiantuntijoita ja urakoitsijoita

Aarsleff-konsernin historia alkaa vuodesta 1947, jolloin insinööri Per Aarsleff osti kaivinkoneen ja avasi oman ruskohiilikaivoksen.

Tanskalainen Per Aarsleff A/S alkoi 1990-luvun alussa kasvattaa Pipe Technologies -osionsa markkinaosuutta Itämeren maiden alueella. Vuonna 1993 perustettiin tytäryhtiö Suomeen.

Alussa 14 miestä työllistänyt yritys on kasvanut 6200 työntekijän kansainväliseksi konserniksi, jonka toimialoina ovat paalutus, infrarakentaminen ja putkistojen saneeraus.

Perinteikkäästä tanskalaisesta perheyhtiöstä kasvanut pörssiyhtiö on Euroopan suurin putkistojen saneeraaja. Konsernin yli 40 vuoden kokemus sukkasujutusputkista ja niiden aikana asennetut tuhannet sujutuskilometrit ovat takuuna tuotteemme ja asennustyömme laadusta.